Qui som

Dani Rodríguez Struve
Em fascina la llum, entendre la seva naturalesa i les diverses branques de l’òptica que l’estudien. He treballat molts anys en el món audiovisual i amb l’astronomia he trobat un camí molt complert on continuar aprofundint. La històrica agrupació d’Alella i la seva vinculació amb la Universitat de Barcelona, on actualment estudio, són el millor entorn per a continuar aquest viatge incansable a través del Cosmos. Amb il·lusió intento transmetre els valors i coneixements d’aquestes dues institucions i retornar així tot el que m’aporten.
Josep Mora
Jubilat, actual secretari de l’Agrupació. Fascinat des de ben petit per la ciència en general, la física (sense saber que era la física) en especial i l’astronomia en particular, intento aprendre alguna cosa cada dia, i, sobretot, transmetre als més petits, aquesta fascinació així com la passió pel coneixement.
Albert Civit Bertran
M’encarrego de la part econòmica de l’agrupació, en sóc el tresorer. Estic estudiant Física a la UB, però Astroalella m’ajuda a profunditzar més en l’astronomia pràctica, cosa que a la carrera es veu molt per sobre. És una oportunitat per millorar personalment i per ensenyar a totes aquelles persones que estiguin interessades i que de tant en tant els agrada aixecar el cap per mirar el cel i desconnectar de la vida terrenal.
Jordi Buj i Arís
Col·laboro en l’aspecte tecnològic de l’Agrupació. Vaig estudiar Astrofísica a la UB tot i que m’he dedicat professionalment al desenvolupament de software. Astroalella em dóna l’oportunitat de combinar aquestes dues activitats que m’apassionen.